Stana Alexandra elárulta, mi van közte és Marics Peti között

Stana Alexandra
Vágólapra másolva!
Bár tagadják, mégis sokan úgy vélik, hogy több van Stana Alexandra és Marics Peti között barátságnál. A táncosnő nemrég szakított Meggyes Dáviddal, többen is úgy gondolják, hogy ehhez az énekesnek is köze van. Stana Alexandra most tisztázta a helyzetet, elmondta, hogyan érzi magát a szakítás után és azt is, hogy mi van közte és Marics Peti között valójában.
Vágólapra másolva!

Stana Alxandra és Meggyes Dávid kapcsolata bár viharosan indult, ugyanis mind a ketten házasok voltak, mégis sokáig kitartottak egymás melltett, a férfi már a családalapítást tervezgette. Sem a táncosnő, sem volt párja eddig nem szólaltak meg a szakítás valódi okairól, de most Stana elárulta, hogyan érzi magát és nyitott-e esetleg egy új kapcsolatra.

Stana Alexandrának nehéz volt a szakítás, eddig nem igazán beszélt róla Forrás: Instagram

Stana elárulta, hogy idén a karrierjére szeretne fókuszálni, de nagy vágya az is, hogy a műsorvezetést is kipróbálja. Persze a családalapítás neki is tervben van, ha eljön a megfelelő ember, de partner nélkül nem ez az elsődleges számára.

- magyarázta a Dancing with the Stars sztárja, aki megszólalt Marics Petihez fűződő viszonyáról is.

Örökre összekötnek a közös élmények, az, ahogy együtt sírtunk, együtt nevettünk, nagyon erős köteléket teremtett" - idézi a Blikk Stana Alexandra sejtelmes szavait, aki egyelőre csak ennyit árult el az énekesről.

Stana Alexandra elmondta, hogy mi van közte és Marics Peti között Forrás: Stana Alexandra Instagram