Titokzatos szőke nő tűnt fel a milliárdos Jákob Zoltán oldalán

Jákob Zoltán
Vágólapra másolva!
Nem volt könnyű dolga A Nagy Őben Jákob Zoltánnak, kinek végül Hajnal Bettinára esett a választása, de a kapcsolat meglehetősen rövidre sikerült, már nincsenek is együtt. A milliárdos így pár nélkül töltötte a karácsonyt, a volt feleségénél ünnepelt, aki a Maldív-szigetekre is elkísérte az év végi luxusnyaralására. Most egy szőke, fiatal nő tűnt fel Jákob Zoltán mellett, ezzel pedig azonnal megindultak a találgatások arról, hogy mi lehet köztük.
Vágólapra másolva!

Jákob Zoltán Magyarország egyik leggazdagabb embere, legtöbben komoly üzletemberi oldalát ismerik, de most a TikTok-oldalán a nagyon laza, humoros énjét is megmutatta. A videó nem csak azért különleges, hanem egy fiatal, szőke nő miatt is, aki együtt táncol az egykori Nagy Ővel.

Sokan szeretnék megismerni A Nagy Ő óta Forrás: Jákob Zoltán/Instagram

A videó leírásából kiderül, egy Noémi nevű lánnyal készítette a videót, a találgatások pedig rögtön beindultak. "Ő az új barátnőd?" – kérdezett rá egy hozzászóló. "A barátnőd, Zoli?" – tudakolta egy másik. "Aranyosak vagytok, nagyon jól áll neked a bolondozás" – írta egy újabb, és folyamatosan érkeznek hasonló kommentek a közös táncuk mellett.

@jakob.zoli @Noémi Szűcs ♬ I WANT SOMETHING THAT I WANT - sturniolo (taylor’s version)

Az exbarátnő is nyitott már egy új kapcsolatra

A milliárdos korábbi barátnője, a TV2 műsorában megismert Bettia napokban arról beszélt, hogy mindig dolgozott, soha nem akart egy férfit csak a pénze miatt. Jákobot kedvelte, de nem jött össze egy rendes kapcsolat, és tudja is az okát.

Megmondom őszintén, a férfiak mindig is odavoltak értem, a kisugárzásom lehengerelte őket. Amióta viszont nemrég sikerült 15 kilótól megszabadulnom és ismertebb lettem, a tipikus szépfiúk is próbálnak megkörnyékezni és ezt nagyon élvezem."

Jákob Zoltán és Hajnal Bettina kapcsolata nem működött Forrás: Hajnal Bettina/Instagram

és egyébként is vannak fontosabb dolgok az életemben. Szeretnék még 10 kilót leadni, költözni és új projekteket elindítani" - mondta.