Frenki és Szilvi: sima ügy

Vágólapra másolva!
Bent a Villában barátkozik a frissen beköltözött trió, előttük a terra incognita. Közben zajlik a negyedik beszavazó show, az elejétől kezdve végig Frenki és Szilvi vezetnek. Előnyüket végig megtartják: 24467 szavazattal nyernek.
Vágólapra másolva!

- Igazmondó juhász volt a jelem óvodában. Nem baj, ha nem érted, mit hadarok, csak középfokú nyelvvizsgám van magyarból. Külalak egyes, helyesírás egyes, tartalom egyes! - szónokol a tetovált vállalkozó a Villában, miközben Tommyboy azon aggódik, hogy vajon élőben mennek-e a tévében, vagy csak a párocska költözése után adják a Villát. Aggodalmasan végigsimít hajzselével bőségesen ellátott hajzatán, majd vidáman kortyolgat a trió.

Forrás: RTLKLUB

Szelence állítólag ismeri a chipendale-fiú sztriptíztáncos barátnőjét, ám Tommy erősen tagad, állítása szerint szerelme nem táncolt "Olaszban". A kezdeti antipátia már a múlté, Pandora szerfelett megörül annak hallatán, hogy Segal facér - ugyanakkor az ebek nagy barátjának is felcsillan a szeme, mikor megtudja, hogy a lány is szólóban van. A talján mecénás már nincs képben, ellenben Frenkiék igen: félidőben már komoly fór van náluk, a másik két páros lemaradt. Végül 24 ezer vokssal nyernek, Tosáék 10 ezret szereznek, Godzi és párja pedig 8 ezernél megállnak.

Fotógaléria: Frenki és Szilvi győzelme

Képek a beköltözésről

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!