Vágólapra másolva!
A lakók feltűnően kevesen vannak és hamarosan tovább fogynak majd. Hova lettek máris hárman és hova készülnek a többiek?
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Hogy ilyen kevesen maradtak, annak oka, hogy hajnalban Frenki és Ágica az újabb "EU misszió" keretében elugrottak Berlinbe, mostanra már lehet, hogy sörözve és egy falat virslivel a szájukban keresik a falat. (Részletes program a következő oldalon.)

A reggel Csabát sem találta a Villában, érte jött egy helikopter és lovagolni vitte, ráadásul haza. Ennél nagyobb öröm aligha érhette, ma edzhet, jövő vasárnap pedig Villa Rodeó lesz Akasztón, egy igazi nagy csinnadratta, amiben lovászunk főnöke is részt vesz, hiszen Csabát két fóti rodeós (egyikük lány!) kihívta. A műsorszámok még Buffalo Bill-t is próbára tennék: lovászunknak helyt kell állni (ülni) rodeó bika megülésben, ló betörésben, sőt még lasszózásban is.

Kora délután, húsvét alkalmából, az egész csapat ellátogat egy értelmi sérülteket gondozó otthonba és a napokig készített ajándékokat viszik el, így gondoskodva róluk is.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!