Milo győzelme

Vágólapra másolva!
A VV3 hetedik Párbaját 59.850 szavazattal a táncoslábú Milo nyerte, így Marcsika visszakapta szerelmét.  
Vágólapra másolva!

A két párbajozónknak bőven akadt dolga a show előtt. Tommyboy természetesen hatalmas műgonddal készítette fel testét és lelkét az újabb megmérettetésre.

Még a délután folyamán megkérte Ágicát, hogy legyen olyan kedves és szedje majd ki a szemöldökét. Azután lezuhanyozott, minden felesleges szőrzetétől megszabadította magát, különös tekintettel a mellére és arcára.

Forrás: RTLKLUB

A Párbaj

Milónak elsősorban az volt a feladata, hogy nyavalygó kedvesét pátyolgassa, de azért ő is odafigyelt magára. "Nem vagyok túl kövér?" kérdezte a többiektől, de megnyugtatták, hogy minden rendben van.

Következett az öltözködés. Egyik fiú sem hazudtolta meg magát. Milo batikolt nadrágot rántott magára és szokásához híven felhajtotta egyik nadrágszárát, míg Tommyboy magára erőltette "Szombat esti láz" filinget idéző ingét, amit mellig kigombolt. Kisujj vastagságú nyakláncát kipakolta, gallért felhajtotta, sapkának látszó ruhadarabját a fejébe nyomta és már kezdődhetett is a műsor.

Stohl András - ahogy azt már megszokhattuk - most is két embert hívott a riportszobába.

Természetesen Marcsika volt az egyik, akit Milóhoz fűződő viszonyáról kérdezett a műsorvezető. A lány elmondta, hogy nagyon fél attól, hogy kedvese nem tér vissza, de bízik abban, hogy nem így lesz. "Nagyon hiányozna, mert kialakult valami köztünk, ami több mint barátság."

Csaba a múltkori Párbajnál Tommyboyt várta vissza, de elmondta, hogy ma nem őt fogja, mert időközben Milóval jól összebarátkoztak. (Ezt egyébként a lovász a délután folyamán említette a táncosnak is.)

Ezután Tommyboynak megmutatták, hogy a két héttel ezelőtti győzelemtől miként jutott el odáig, hogy most kihívottként kell szerepelnie a nagyközönség előtt.

Forrás: RTLKLUB

Buciban felmerült a kérdés, hogy Tommyboy nem érezte-e hátbatámadásnak, hogy Milo miután kérte tőle a zöld kendőt, utána őt hívta ki. A táncos elmondta, hogy úgy érzi, most valóban nem fog visszatérni a Villába, de nem haragszik Milóra, hiszen mint mondta előbb-utóbb mindenkire sor kerül. Egyébként is kedveli ellenfelét, mert jópofa, poénos srácnak tartja - mondta befejezésképp.

Ezt meg is nézhették, de Tommyboyról is készült ám vicces bejátszás, aminek azt a címet adhatnánk, hogy "Tommyboy és a tükör."

A társaság jókat derült a képek láttán, a táncos pedig elmagyarázta, "nála ez egy személyi higiénia, hogy ennyit foglalkozik magával."