Vágólapra másolva!
A nyáron a Paris Saint-Germain együttesétől biztosan távozó, nagy valószínűséggel a Real Madridhoz igazoló francia szupersztár, Kylian Mbappé búcsúpartit rendezett 250 vendég részvételével. A jelenlévők között ott voltak barátok, csapattársak, viszont a PSG tulajdonosa, Nasszer al-Khelaifi nem volt ott a vacsorán.

Kylian Mbappé 250 vendégének tartott bulit a párizsi Gigi étteremben, ezzel lezárva a PSG-nél eltöltött pályafutását - írja az AS.

Kylian Mbappé
Kylian Mbappé 250 főnek tartott búcsúbulit
Fotó: X

„Itt vagyunk, egy családként. 

Minden jelenlévőt a szerettemnek tartok, így könnyű lesz beszélni, és mindenki előtt kinyitni a szívem"

 - mondta Kylian Mbappé a rendezvényen, majd folytatja: „Nincs egy közvetítendő üzenet, nincs kétértelműség sem, amit át kellene adni. Igazán jó emberek vagytok, amit a szívem mélyéről szeretnék megköszönni. Ha itt vagy, az azért van, mert egy ponton befolyásoltad az életemet.”

A PSG játékosok többsége, valamint barátok is részt vettek a játékos által szervezett vacsorán, amely 19.30-kor kezdődött Párizsban. A PSG tulajdonosa, Nasszer al-Khelaifi viszont nem vett részt az eseményen,

 ami nagy port kavart, ahogy a hírek szerint Emmanuel Macron sem, hiána tűnt úgy elsőre.

A párizsi sztár 19.30 körül érkezett meg a helyszínre, majd nem sokkal éjfél után szó nélkül távozott a nagy tömegben, a bámészkodókat és a médiát is szó nélkül hagyta.

Mbappé édesanyja, Fayza Lamari viszont már beszédesebb volt. Az újságírókat természetesen az érdekelte, hogy hol folytatja a fia a pályafutását. Lamari konkrétumot nem árult el, 

de úgy tűnik, tényleg a Real Madrid lesz a befutó: „Azt hiszem, már tudod, hova megy" - mondta.

Már csak öt nap van hátra a Francia Kupa-döntőig (szombat, 21:00 a Lyon ellen), az pedig továbbra is nagy kérdés, vajon Mbappé ott még pályára lép-e.

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet.