Eljegyezték a Jóban Rosszban gyönyörű színésznőjét

Vágólapra másolva!
Novák Heninek már van egy kislánya, hamarosan hozzámegy a gyereke apjához.
Vágólapra másolva!

Novák Heni éveken át alakította a Jóban Rosszban című sorozatban Lindát, a TV2 nézői nagyon szerették a fiatal, gyönyörű színésznőt. 

A 38 éves Novák Heni már több mint kilenc éve alkot egy párt amerikai kedvesével, akitől tavaly nyáron született meg kislánya. A kicsi a Kingsley nevet kapta, édesanyja pedig elárasztja a közösségi oldalát a róla készült képekkel. Közös gyermeküket hatalmas szeretetben nevelik, Heni pedig nemrég egy interjúban elárulta, hogy a párját teljesen megváltoztatta az apaság. 

Azonban a nagy összhang és a  közös kislány ellenére sem voltak házasok, ezidáig. Most úgy néz ki, össze fognak házasodni. A legújabb bejegyzés szerint a szerelmüket egy eljegyzés keretében pecsételték meg, melyről Novák Heni Instagram-oldalán tájékoztatta követőit, a fotóhoz azt írta angolul:

"Milliószor is IGEN! Teljes lényemmel szeretlek!

A színésznő korábban Noszály Sándor felesége volt, amikor ki is költözött vele Los Angelesbe. A házasságuk véget ért, de ő a tengerentúlon folytatta az életét. Egy korábbi interjúban elmondta, hogy kezdetben nagyon sokféle munkát elvállalt, hogy talpon tudjon maradni: volt taxisofőr, pincérnő, bolti eladó és közben castingokra járt, mert szeretett volna kint is színészként érvényesülni. 

"A CSI: Miami helyszínelők című sorozat kapcsán kerültem a legközelebb „a hollywoodi álomhoz”: megkaptam a szerepet, de még nem volt meg a zöldkártyám, így sajnos kútba esett a munka" - nyilatkozta az egyik magyar lapnak évekkel ezelőtt.

Így változtak meg az elmúlt évek alatt a Jóban Rosszban színésznői

A TV2 nagy sikerű napi sorozata volt a Jóban Rosszban, melynek nemcsak fordulatos története, hanem gyönyörű színésznői is sok nézőt vonzottak a képernyő elé. A 2005-ben indult sorozat végül 2022-ben tért véget, közben sok szereplő jött és ment, voltak, akik kifejezetten a Jóban Rosszbannak köszönhették a későbbi karrierjüket. 

A sorozat a fiktív Csillagkúton, azon belül a Csillagvirág klinikán játszódik, és az ott dolgozó orvosok, és nővérek mindennapjait mutatja be sok feszültséggel, drámával, és fordulattal. Jelenleg a sorozat újranézhető a TV2 legújabb csatornáján, a TV2 Klubon. Itt megnézheti, hogyan változtak meg a népszerű sorozat színésznői, és mivel foglalkoznak, mióta véget ért a Jóban Rosszban.