Magára haragította az embereket Gwyneth Paltrow a kártérítési ügye miatt

Hírességek
LOS ANGELES, CALIFORNIA - JANUARY 21: Gwyneth Paltrow attends the goop lab Special Screening in Los Angeles, California on January 21, 2020. Rachel Murray/Getty Images/AFP (Photo by Rachel Murray / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Az Origo is beszámolt róla korábban, hogy Gwyneth Paltrow színésznő 2016-ban egy sípályán ütközött neki egy nyugdíjas szemorvosnak, aki a baleset után agysérülést szenvedett és eltörtek a bordái. Az ügyre az irányította újra a figyelmet, hogy a baleset áldozata által kért kártérítést a színésznő nem akarja kifizetni, noha az ügy tárgyalásán annál jóval drágább, dollármiliós értékű ruházatot viselt.
Vágólapra másolva!

Paltrow ügyvédje szerint az ütközés Terry Sanderson hibája volt, míg a nyugdíjas azt állítja, hogy a színésznő okozta a balesetet.

A 76 éves felperes most 300 ezer dollár (több mint 108 millió forint) kártérítést követel a színésznőtől, aki azonban ragaszkodik álláspontjához, és teljesen elzárkózik a fizetéstől.

Bár a történteket nehéz lesz az évek elteltével pontosan rekonstruálni, mindenesetre sokakat felbőszít a színésznő makacssága és garasoskodása, részben azért, mert a szóban forgó ügy tárgyalásán Gwyneth Paltrow több mintegy 21,6 millió forint értékű ékszert viselt, kiegészítőként a közel 1,2 millió forintos ruhájához:

A tanúk vallomásai szerint ráadásul Gwyneth Paltrow gyermekei, Apple és Moses saját síoktatókkal utaztak a 2016-os vakációra, amely a színésznőnek naponta 9.000 dollárába (3,14 millió forint) került.

A baleset rekonstruált képeinek egyike:

Ezek után még a híresség rajongói egy részének is érthetetlen, hogy miért nem hajlandó kifizetni a számára oly csekélynek számító kártérítést a súlyosan megsérült férfinak.