Még meg sem épült, de már árverésre kerül Elon Musk egyik híres autója

Tesla Cybertruck
Tesla Cybertruck - 2022-ben talán végre bemutatkozik minden idők legradikálisabb külsejű pickupja, amely olyan, mintha baltával faragták volna ki, mivel csak sík lapok határolják 2019-ben sokkolta a világot a Cybertruck tanulmány, de várhatóan a szériaváltozat sem fog másként kinézni. Három változatban lehet majd megvásárolni, 2,3 vagy 4 villanymotorral, utóbbival a teljesítmény meghaladhatja az 1000 lóerőt. A Hummer EV-től átvett újítás a „rákjárás” üzemmód, amikor a hátsó kerekek is elfordulnak, és az autó oldalazva képes haladni.
Vágólapra másolva!
Az első Tesla Cybertruckok egyikét ezen a héten egy nagyszabású aukció keretein belül lehet megvásárolni az Egyesült Államokban. A jármű különlegessége, hogy még meg sem épült teljesen, de már licitálni lehet rá.
Vágólapra másolva!

Az egyik első Tesla Cybertruckot a Petersen Automotive Museum október 7-i gálaestjének aukcióján lehet megvásárolni, annak ellenére, hogy még gyártósoron van. Míg a legtöbb autógyártóra az jellemző, hogy egy adott modell legelső példányát árverezi el, a Tesla Cybertruck nyertes licitálója nem az első ember lesz, aki birtokolja a luxusautót.

A vendégeknek kiküldött meghívó szerint az árverésre kerülő jármű azonosító száma mutatja majd, hogy az első előállított példányok között van, de nem a legelső, ami lekerült a gyártósorról.

A képen a Tesla Cybertruck Forrás: Tesla

A Tesla Cybertruck több mint egymillió dollárért kerülhet eladásra a Petersen Automotive Museum árverésén, tekintettel a jármű iránti nagy keresletre, valamint az eseményre való belépés költségére

- írja a CarBuzz. A Drive beszámolója szerint világszerte több mint 1,6 millió megrendelés érkezett a Tesla modellre, ami a legjobban várt autóvá teszi. Egyelőre nem tudni, hogy globális piacon mikor lesz elérhető.

Forrás: Drive