Árverésen tervezik eladni Brad Pitt és Angelina Jolie egykori otthonát

10 különleges pillanat, amikor férj és feleség együtt játszott a filmvásznon, A tengernél, By The Sea, Angelina Jolie, Brad Pitt
Vágólapra másolva!
Árverésen keresik Angelina Jolie és Brad Pitt egykori New Orleans-i ingatlanának új tulajdonosát, az ára egymilió dollárról indul. 
Vágólapra másolva!

A New Orleans-i francia negyedben található, egykor Angelina Jolie és Brad Pitt tulajdonában lévő kastély a jövő hónapban kerül egy aukciósház kalapácsa alá.

Angelina Jolie és Brad Pitt Forrás: https://www.facebook.com/ByTheSeaMovie

A legutóbb 3,475 millió dollárért jegyzett, 715 négyzetméteres rezidencia árverése december 11-én kezdődik, a kikiáltási ár 1 millió dollár - közölte az Interluxe Auctions, amely az eladást lebonyolítja.

Az 1830-as években épült ház erkélyeiről tökéletes a kilátás a város híres felvonulásaira. Az otthonnak gazdag történelmi múltja van, és számos híres lakója volt Pitt és Jolie mellett, akik 2006-tól 2016-ig birtokolták. A Microsoft néhai társalapítója, Paul Allen volt az ingatlan tulajdonosa a híres házaspár után, és Cosimo Matassa hangmérnöknek egykor itt volt a stúdiója, az ő nevéhez számos R&B és korai rock 'n' roll lemez kötődik.

A rezidencia az év elején megnyerte a HGTV országos Ultimate House Hunt elnevezésű, belvárosi lakások című versenyét is.

A felújított ház először 2022 szeptemberében került a piacra 5,35 millió dollárért. Az árat hat hónappal később 600.000 dollárral csökkentették, majd egy sor további csökkentés következett. Az otthon utoljára 2020-ban 3 millió dollárért cserélt gazdát.

A lakás belső terei letisztultak, és modern megjelenésűek, az eredeti elemei közé tartozik a keményfa padló, a magas mennyezet, a velencei vakolat, a kanyargós lépcső, és a kandallók is.

Az ingatlanban hét hálószoba és öt fürdőszoba, valamint két mosdó, továbbá egy kétszintes vendégház található. A főépületben van a séfszerű konyha nagy hentesblokk-szigettel és egyedi márvány kamrával.

További felszereltségek közé tartozik egy otthoni edzőterem, egy lift, egy műhely és egy gázlámpákkal megvilágított, zárt kocsifelhajtó. Van egy privát udvar is, medencével és szökőkúttal.

Forrás:Mansion Global