Negyven napig nem evett Orbán Viktor

Vágólapra másolva!
Az elmúlt hónapokban kicsit meghízott, valamint a Fidesz átalakítására lélekben is fel akart készülni Orbán Viktor. Munkatársai szerint a volt miniszterelnök ezért kezdett szigorú fogyókúrába, ami egybeesett a húsvéti nagyböjttel. Semmit nem evett, csak ivott negyven napig.
Vágólapra másolva!
Orbán (elöl) még fogyókúra előtt

Orbán Viktor az elmúlt hónapban sokat vesztett súlyából, ám ennek nem betegség az oka. A volt miniszterelnök drasztikus fogyókúrába fogott. Egyrészt az utóbbi időben elhanyagolta a fociedzéseket a Felcsútnál, így felszedett pár kilót, másrészt úgy érezte: szellemileg is fel kell frissülnie a Fidesz nagyszabású átalakítása előtt - tudta meg az [origo] a volt miniszterelnökhöz közel álló személyektől.

Bár Orbán református, és vallása nem írja elő a húsvéti böjtöt, mégis húsvét előtt 40 napig nem vett magához szilárd táplálékot, csupán folyadékot - például répa- és céklalevet - ivott. A volt miniszeterelnök - fideszesek elmondása szerint - úgy érzi, szellemileg teljesen felfrissült, és jobban tud összpontosítani feladataira. Orbán a Fidesz egyetlen elnökjelöltje, akit a május 17-i kongresszuson választanak meg, amikor a párt kibővítéséhez szükséges alapszabály-módosításról is határoznak.

A léböjtkúrárólhttp://www.holgyvilag.hu/main2.php?pos=1_9_4&cikk=2136

Orbán most már újra edz, illetve a húsvét elmúltával ismét rendszeresen étkezik.