Letartóztatta a bíróság azt a veresegyházi férfit, aki meggyilkolta az élettársát

Vágólapra másolva!
Letartóztatta a bíróság azt a férfit, aki a gyanú szerint halálra verte az élettársát, majd belegurította egy dögkútba.
Vágólapra másolva!

A gyanú szerint a férfi 2020 novemberében egy vita után nagy erővel lefejelte élettársát, majd az ájult asszonyt addig verte és rugdosta, míg bele nem halt a sérüléseibe.

Ezek után a holttestet egy takaróba csavarta, az otthona közelében egy állati tetemeknek ásott gödörbe rejtette, és állati maradványokkal, gallyakkal befedte.

Forrás: Police.hu

A bántalmazás annyira brutális volt, hogy az áldozatnak szinte minden csontja eltört.

A nő holttestét végül egy ló maradványai alól sikerült kiásniuk a hatóságoknak.

A rendőrség különös kegyetlenséggel elkövetett emberölés gyanúja miatt nyomoz a férfi ellen, akit a bíróság akár életfogytig tartó szabadságvesztésre is ítélhet.

A férfi több mint két évtizede külföldi állampolgárként, magyar lakcímkártyával és tartózkodási engedéllyel egy Pest megyei település önkormányzatának tulajdonában lévő szolgálati lakásban él. Az ügyészség szerint lakhatási, személyi és családi körülményei miatt szabadlábon hagyása esetén fennáll a szökés, elrejtőzés, valamint a bizonyítás megnehezítésének veszélye, ezért javasolták a legsúlyosabb kényszerintézkedés, a letartóztatás elrendelését.

A bíróság a távmeghallgatás útján megtartott ülésen meghallgatta a gyanúsítottat és az ügyészi indítvánnyal egyetértve elrendelte a letartóztatását március 7-ig.

A döntést az ügyész tudomásul vette, míg a gyanúsított és védője fellebbezett, így a végzés nem végleges, de végrehajtható.