Kislányoktól zsarolt ki meztelen képeket egy férfi

Kislányokat kényszerített orális szexre egy nő szexuális erőszak nemi bántalmazás gyerek
Vágólapra másolva!
Egy 24 éves férfi a közösség oldalon ismerkedett fiatal lányokkal, majd a bizalmukba férkőzve erotikus képeket kért tőlük. Ha küldtek neki, akkor után azzal kényszerített ki még több felvételt. Azzal fenyegette őket, hogy ha nem kap fotókat, akkor a korábban megszerzetteket megosztja az interneten.
Vágólapra másolva!

Az akkor 21 éves férfi 2018-ban az egyik közösségi oldalon regisztrált két álprofilt. Ezeket arra használta fel, hogy lányoknak írogasson. A beszélgetések közben fehérneműs, meztelen képeket kért a lányoktól.

Azért, hogy a bizalmukba férkőzzön ő is küldött nekik képeket. Azonban a képeken szereplő félmeztelen férfi nem ő volt, azokat az internetről töltötte le és engedély nélkül használta.

2018-ban egy 21 éves lánynak írt, akivel intim témáról kezdett el beszélgetni. Nem sokkal később a férfi kérésére meztelen fotókat küldött magáról. Ezek után tovább folytatták a beszélgetést, a férfi pedig többször arra kérte a nőt, hogy találkozzanak. A nő azonban megírta neki, hogy már nem akarja tartani vele a kapcsolatot és találkozni sem szeretne vele, mert már komoly kapcsolata van.

A férfi erre megfenyegette, hogy ha nem találkozik vele, akkor a meztelen képeket elküldi a barátjának, valamint újabb képeket követelt.

A nő ettől megijedt és küldött még két képet.

Képünk illusztráció Forrás: Thinkstock

Ehhez hasonló módszerrel hálózott be egy 12 éves debreceni kislányt, aki kezdetben visszautasította.

Őt azzal fenyegette meg, hogy ha nem küld magáról félmeztelen fotókat, akkor átszerkeszti a beszélgetésüket és elküldi azt a szüleinek.

Emiatt a lány olyan képeket küldött, amiken melltartóban van, vagy félmeztelenül. Ezek után folytatták a beszélgetést, a férfi pedig a már megkapott képekkel zsarolta tovább a lányt.

Egy szintén 12 éves miskolci kislánynál ugyanezt a módszert alkalmazta, rámenősen kért képeket. A lány küldött is képet, de olyat nem, amin félmeztelen volt. A férfi emiatt tovább fenyegette, a lány azonban nem ijedt meg, megszakította a beszélgetést.

A férfi egy 21 éves nyíregyházi lánytól is kapott melltartós képeket, amiket arra használt fel, hogy még több ilyen képet kapjon.

Őt azzal fenyegette, hogy ha nem küld pucér képet, akkor az eddig megszerzett fotókat megosztja az interneten.

Emiatt a nő videótelefonálás közben megmutatta a férfinak a melleit, aki ezek után személyes találkozót is akart. A nő végül megszakította vele a kapcsolatot.

A férfi összesen 18, az ország különböző pontjain élő, 12-21 év közötti lányoktól és nőktől szerzett meg képeket, amikkel még több fotót zsarolt ki tőlük.

A bíróság többek között szexuális kényszerítés és gyermekpornográfia miatt 4 év 6 hónap börtönbüntetésre ítélte a most 24 éves férfit. Ezen kívül véglegesen eltiltotta minden olyan foglalkozástól, ahol gyerekekkel érintkezhetne. Az ítélet nem jogerős – írja a Debreceni Törvényszék.