Féltékenységből ölhetett a szegedi gyilkos

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Megölte párját, majd magával is végzett egy férfi szombat hajnalban Szegeden. A környéken élők úgy sejtik, féltékenység vezethetett a tragédiához - írja a Ripost.
Vágólapra másolva!

Szeged egyik csendes, nyugodt utcáját rendőrök lepték el szombat hajnalban: az egyik lakásban ugyanis két holttestet találtak. Emberölés gyanúja miatt kezdtek nyomozásba a hatóságok, hamarosan pedig az is bizonyossá vált: egy középkorú férfi és nő holttestét találták meg a Dankó Pista utcai lakásban, ahol gyilkosság és öngyilkosság történt. A legfrissebb információk szerint egy thai nő volt az egyik hallott, aki a közelmúltban költözött oda.

Vele végzett a feltételezések szerint a barátja, aki ugyan nem élt a lakásban, de sok időt töltött ott. A férfi azt követően, hogy megölte barátnőjét, öngyilkos lett.

– mesélte egy helyi asszony, hozzátéve: a férfi féltékeny volt a barátnőjére.

"Jól, vagy átlagosan szituált pár voltak, így arra gyanakszunk, hogy nem anyagi vita állt közéjük, hanem a férfi féltékeny lehetett. Amikor mi láttuk, akkor sosem volt agresszív vagy hangos, a lakásuk felől sem jött semmilyen balhézás, vagy hangosabb vita, pedig ha a földszinten ilyen van, azt szoktuk hallani."

Az is kérdés, hogy halt meg a szegedi pár

Nem csak az okok várnak még tisztázásra, de valójában a pár halálának módja is. A Tények információi szerint ugyanis a férfi lelőtte a nőt, majd magát is, az ott lakók azonban furcsállják, hogy nem hallottak semmit.

– jelentette ki az egyik szomszéd. A férfi rokonai egyébként azt követően értesítették a hatóságokat, hogy két napja már nem hallottak felőle – így meglehet, hogy a holttestek már jó ideje a lakásban hevertek.