Féltékenységből akarta megölni a feleségét egy miskolci férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
A férfi annyira féltékeny volt a feleségére, hogy úgy döntött, inkább megöli. Az egyik reggel nyakon szúrta egy késsel, majd többször is meg akarta szúrni, de az asszonynak sikerült védekeznie. A férfi támadás után magával is végezni akart.
Vágólapra másolva!

A férfi és a felesége már 36 éve éltek együtt, amikor a férfi a betegségei miatt munkaképtelen lett, az asszony pedig ápolásra szorult. Az alapból is féltékeny természetű férfiban csak erősödött ez az érzés ahogy romlott az egészségi állapota.

Úgy gondolta, hogy a felesége megcsalja őt, ennek többször hangot is adott, rendszeresen vitatkoztak. Mindezek miatt úgy döntött, hogy megöli a feleségét.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

Tavaly februárban, az egyik este egy kést rakott a párnája alá. Másnap reggel egymás mellett feküdtek az ágyban a feleségével, aki háttal feküdt neki. A férfi többször is kérte az asszonyt, hogy forduljon felé, a feleség végül ezt megtette.

Ekkor a férfi hirtelen megszúrta az asszony nyakát a késsel. Ezek után többször is próbálta még megszúrni, de asszony sikeresen védekezett.

Végül sikerült kimenekülnie a szobából, a hátsó lakrészbe menekült ahonnan segítséget hívott.

A férfi ezek után magával is végezni akart, de nem sikerült neki. A támadó könnyebben sérült meg, az asszony súlyosan.

A feleség annak köszönheti az életét, hogy a férje az ügyetlenebb, gyengébb kezével szúrta meg a nyakát.

A bíróság első fokon 6 év fegyházbüntetésre ítélte a férfit előre kitervelt emberölési kísérlet miatt, de ez fellebbezések miatt nem lett jogerős. Másodfokon a Debreceni Fellebbviteli Főügyészség azt javasolja, hogy az ítélőtábla tartsa fent az ítéletet - írja az Ügyészség.hu.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116 123 ingyenes lelki elsősegély-számot, vagy keresse fel a suicidprevencio.hu weboldalt!