Felesége új párját késelte meg egy budapesti férfi

rendőrautó, rendőrség, rendőr, sziréna, villogó, megkülönböztető jelzés, rendőrautó, villogó, fényhíd, kék-piros villogó, villogó kék fényjelzés, autó, illusztráció,
Vágólapra másolva!
Egy budapesti férfi ideges lett, amikor meglátta, hogy a válófélben lévő felesége a közös barátjukkal randizik. Odament hozzájuk, majd egy késsel többször megszúrta a férfit, aki életveszélyesen megsebesült.
Vágólapra másolva!

A 46 éves férfi kapcsolata 2016-tól megromlott a feleségével. A nő a férfi erőszakos viselkedése miatt 2019-ben beadta a válókeresetet és elköltözött.

Ezek után a nő a gyerekkori barátjával kezdett el találkozgatni, aki a férfinak is a barátja volt.

Képünk illusztráció Fotó: Csudai Sándor - Origo

2021 júniusában, az egyik este ismét találkozott a nő és a férfi. Hajnalban a nő XIV. kerületi otthonához mentek kocsival és leparkoltak a ház előtt. Közben a férj is odament a házhoz és akkor meglátta a nőt és a volt barátját együtt. Ideges lett, megfogta a kését és elindult feléjük. Hangosan szidta őket, majd megvágta a nő karját.

A férfi azért, hogy védje a nőt félrelökte, a férj ekkor rátámadt és több helyen megszúrta. Verekedni kezdtek egymással, közben a férj még többször megszúrta a korábbi barátját.

A kiabálást meghallották a nő rokonai, akik kijöttek a házból és lefegyverezték férfit, aki elmenekült. A nő könnyebben sérült meg, a férfi azonban életveszélyesen, csak a gyors északszerű ellátás mentette meg az életét.

Az ügyészség emberölési kísérlet és könnyű testi sértés miatt emelt vádat a férfi ellen. Azt javasolják, hogy a bíróság ítélje börtönbüntetésre.