Gyurcsányné azzal dicsekszik, hogy a magyar emberek ellen dolgozik

Vágólapra másolva!
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője Gyurcsányné arcátlanságára hívta fel a figyelmet közösségi oldalán, aki azzal kérkedett a dollármédiának adott interjújában, hogy ők azért tesznek, hogy hazánk ne kapja meg a tényszerű uniós forrásokat.
Vágólapra másolva!

Már megint a jó öreg aknamunka! Dobrev Klára azzal kérkedik egy mai dollármédia-interjúban, hogy ők mennyit tesznek azért, hogy ne jöjjenek Magyarországra uniós pénzek. (Értsd, ne emelkedjen a tanárok és óvónők bére, ne legyenek kórház- és útfejlesztések, és folytathatnánk.) – írja közösségi oldalán Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője.

Kocsis, Máté, KocsisMáté,
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője
Fotó: Bruzák Noémi

Büszkén vállalja Gyurcsányné, hogy őt mindig megkérdezik, amikor a magyar ügyek kerülnek napirendre, és mélyen egyetért, ha Brüsszel pénzügyi oldalról akarja ellehetetleníteni az országot. Gratulálunk, miniszterelnök-jelölt asszony, lenyűgöző arcátlanság!

– áll a frakcióvezető bejegyzésében.

Annak a pártnak az EP-listavezetője, amit maga Gyurcsány Ferenc elnököl, tényleg eljutott a csúcsra, vagy a gödör aljára, nézőpont kérdése. A kormányzásuk alatt is mindent megtettek, hogy elvegyenek bármit az országtól, az emberektől, de sok év ellenzékiségéből is lett ez a programjuk. A nemzetközi programjuk. Ez a kínos, kedves Klára! Nem csoda, hogy a magyarok nem bíznak bennük, és ennek minden választáson hangot is adnak 2010 óta. Június 9-én újra megtehetjük! Ott leszünk!

– jelentette ki Kocsis Máté.