Feszítővágóval kellett kimenteni egy horrorbaleset után az embereket az autóikból - képek

Vágólapra másolva!
Halálos baleset történt április 18-án késő este Budapesten a Liszt Ferenc repülőtérre vezető úton, mikor egy külföldi rendszámú autó a vele szembe érkező kocsinak csapódott. A balesetben ketten meghaltak, ráadásul a vétkes sofőr elmenekült a rendőrség elől az utasaival együtt. Ezután hajtóvadászat indult az elkövetők ellen. A szörnyű balesetek sora ezzel nem ért véget. Áprilisban megdöbbentően sok horrorbaleset történt országszerte. Mutatjuk a sokkoló részleteket!
Vágólapra másolva!

Lovaskocsi zuhant egy csatornába Alsónémediben

Április végén az egyik este egy lovaskocsi az Alsónémediben lévő Ványi hídnál áttörte a híd korlátját és belehajtott a csatornába. A kocsit két ló húzta, ezért azok is lezuhantak a hídról, ráadásul 

rájuk esett a több száz kilós lovaskocsi is, ami miatt az állatok a vízbe fulladtak.

 A baleset után a kocsi utasait, egy férfit és egy nőt kórházba szállították. Az elpusztult állatokat a katasztrófavédelem búvárai találták meg és hozták a felszínre. 

baleset, lovaskocsi, lovak, fulladás, Alsónémedi
A lovak belefulladtak a csatornába.
Fotó: Facebook

A baleset körülményeit vizsgálja a rendőrség, viszont az már kiderült, hogy a férfi, aki szeret hajtotta, valószínűleg részeg volt. 

Három autó karambolozott a Ferihegyi perülőtérnél

Április 18-án későn este három autó ütközött össze a XVIII. kerületben, a Liszt Ferenc reptérre vezető úton, a Billentyű utca és a Tapolcsányi utca közötti részen. A város irányába haladó, bolgár rendszámú autó csapódott a szembe érkező magyar autónak. A szemből érkező magyar rendszámú kocsiban egy középkorú férfi és nő ült. A külföldi rendszámú autó vezetője és utasai elmenekültek

A roncsból feszítővassal kellett kimenteni az utasokat, de az életüket már nem lehetett megmenteni,

 olyan súlyosan megsérültek a balesetben.

A rendőrség a bolgár kisbusz sofőrje és utasai után hajtóvadászatot indított.

A balesetben ketten meghaltak és az elkövetők elmenekültek a helyszínről. A rendőrök hajtóvadászatot indítottak ellenük. 

Terepjárónak csapódott egy tolnai motoros pár 

Egy motoros pár április 17-én indult Tolna vármegyéből egy pécsi motoros találkozóra. Útközben, a Mecsekben mikor a motor sofőrje meg akarta előzni az előtte haladó autót nem vette figyelembe, hogy szemből egy terepjáró érkezik, és nagy sebességgel az autónak csapódott. 

A baleset során akkora volt az ütközés, hogy a terepjáró bal első futóműve kiszakadt, majd az autó a tetejére borult.

A motort vezető férfi és a női utasa egy arra közlekedő kocsi alá zuhant, ami elütötte őket.

A nő a gázolás miatt beszorult az autó alváza alá, ezért szörnyet halt és a tűzoltók csak egy daru segítségével tudták kiszedni a holttestét az autó alól.

Mindemellett a motor kigyulladt az ütközéstől. A férfit súlyos sérülésekkel vitték kórházba.

Versenyzésből lett tragédia

Múlt hét szombaton Szalántánál történt tragikus baleset, mikor két autó, egy Audi és egy Mercedes versenyzett egymással. Egymás mögött haladtak nagy sebességgel, mikor a jóval előttük lévő Suzukis indexelt, mert balra akart kanyarodni. Ez el is kezdte, de közben odaért a két száguldozó autó. Az Audi a kanyarodó autónak koccant, úgy hogy el tudta kerülni a nagyobb balesetet. A Mercedes viszont nem tudta elkerülni, hogy ne csapódjon a Suzukiba.

Szalánta, baleset
A katasztrófavédelem szedte ki a roncsa szorult holttesteket.

 Ezután lesodródott az útról és egy fának ütközött. A balesetben a vétlen sofőr autójának eleje leszakadt, a Mercedes pedig a felismerhetetlenség összetört. 

A Suzuki sofőrét, egy idős nőt életveszélyes állapotban, míg a vele utazó unokáját súlyos sérülésekkel szállították kórházba.

 A fának csapódott autó sofőrje és utasa is a helyszínen meghalt.