Új kaparós sorsjegyekkel lehet milliókat nyerni

Vágólapra másolva!
A népszerű kocsmasportok és a játékszalonok atmoszférája elevenedik meg a Szerencsejáték Zrt. legújabb, háromtagú sorsjegycsaládjának egyes darabjain. Az 1500 forintért elérhető testvérpár, a Biliárd és Darts sorsjegyekkel 75 millió forintot, míg a nagytestvérüknek számító, prémium árkategóriát képviselő Szalon kaparóssal akár 150 milliót is nyerhetnek a legszerencsésebbek.
Vágólapra másolva!

Változatos játékmeneteket, ezáltal sokszínű, izgalmas szórakozást kínál a játékosok számára a nemzeti lottótársaság legújabb sorsjegycsaládja, amelynek három tagját 2024. május 10-től kereshetik a játékosok a lottózókban, valamint a vállalat értékesítési pontjain. A hétvégi társasági kikapcsolódások hangulatát megelevenítő kaparósok duplán számítanak újdonságnak a Szerencsejáték Zrt. kínálatában: nemcsak a téma miatt, hanem mert 

a Biliárd és Darts sorsjegyek bevezetésével egy új árkategóriával bővül a termékpaletta, ezeket a sorsjegyeket ugyanis 1500 forintért vásárolhatják meg a játékosok.

 A Szalon sorsjegy az előbbi két kaparós játékait ötvözi, és az eddig csak szezonális jelleggel alkalmazott 3000 forintos áron szerezhető be.  

sorsjegycsalád, Szerencsejáték Zrt.
Új sorsjegycsaláddal bővül a Szerencsejáték Zrt. kínálata
Fotó: Szerencsejáték Zrt.

„Játékosaink kifejezetten fogékonyak az újdonságokra, legyen szó akár a sorsjegyeink külleméről, a rajtuk elhelyezett izgalmas játékmenetről vagy a termékek egyéb tulajdonságairól. A Biliárd, Darts és Szalon alkotta sorsjegycsalád minden említett területen újat hoz: új árkategóriákat és egymást kiegészítő játékokat is kínál. A 3000 forintos Szalon pedig azon túl, hogy a rajta található játékaival erősíti a 3 sorsjegy összetartozását, minden eddiginél nagyobb, 

150 millió forintos főnyereményt kínál, ezzel is növelve a játékosok vásárlási kedvét. Így ez a sorsjegytrió – a várakozásaink szerint - a vásárlók új kedvencévé válhat, illetve most is számítunk a játékosok nyitottságára és kísérletező kedvére

– fejtette ki Uszkay-Boiskó Sándor, a Szerencsejáték Zrt. stratégiai igazgatója. Hozzátette: az új sorsjegyek bővelkednek milliós nyereményekben, ami szintén ösztönző hatással lehet a játékosokra.

A 75 milliós főnyereménnyel kecsegtető Biliárd és Darts kaparósokkal a számos egyéb nyeremény mellett öt 10 milliós és tíz darab 1 millió forintos nyeremény is gazdára lelhet. A 150 millió forintos főnyereményt rejtegető Szalonnal pedig tíz darab 25 milliós, tizenöt darab 5 milliós és 265 darab 1 milliós nyeremény várja a nyertesét - írja a Szerencsejáték Zrt.