Lopással vádolják a T.A.T.U.-t

Vágólapra másolva!
Egy orosz dalszerző azzal vádolja a leszbikus tinilányok alkotta duót, hogy ellopta számait és megpróbálta csekélyke részesedéssel betömni a száját. A férfi állítása szerint megdönthetetlen bizonyítékokkal rendelkezik.
Vágólapra másolva!

Forrás: Universal MusicA köztudatba csak nemrégiben megérkezett orosz tinik alkotta popcsapat, a T.A.T.U. vasárnap befutott az angol slágerlista élére. Ezzel a duó körül elszabadult a pokol; Anglia legtöbb tévécsator-náján betiltották a leszbikus csókjukat tartalmazó All The Things She Said-klipet. A Top of the Pops tévéműsor, mely immáron három évtizede vonultatja fel a listavezető előadókat persze nem engedhette meg magának, hogy kihagyja a klipet. Így végül egy átdolgozott verzió kerül majd adásba, melyben a lányok semmi illetlent nem művelnek.

Ennél komolyabb problémával is meg kell majd küzdeniük a lányoknak: egy magát a dalok teljes értékű szerzőjének tekintő férfi ugyanis feljelentette őket, mondván, ellopták szerzeményeit. Szergej Galojan állítása szerint, bár nevét feltüntették az albumborítón és egy minimális százalékot is kapott az eladásokból, sokkal nagyobb arányban illeti meg a bevétel, hiszen a dalokat teljes egészében ő írta moszkvai hálószobája magányában, miután 1999-ben összehozta Lenát és Juliát. A producer elmondása szerint megdönthetetlen bizonyítékokkal rendelkezik igazáról, és ezt hamarosan a T.A.T.U. számait kiadó Universal elé is fogja tárni. Szergej elmondása szerint roppantmód csalódott a lányokban, mivel a lopás teljesen egyértelmű, és ezt nekik is tudniuk kell, ahogy azt is, hogy birtokában van egy régi felvétel, melyen az All The Things She Said pontosan ugyanazon verziója hangzik el, melyet a rádióban is hallani lehet.