Négyszer gázolt el a szomszédja egy nyugalmazott haditengerészt

Vágólapra másolva!
Elképesztő támadást élt túl egy brit nyugdíjas, ugyanis a szomszédja négyszer hajtott át rajta az autójával, majd megpróbálta leszúrni egy rúddal. Az idős férfi már többször keveredett konfliktusba a szomszédjával – írja a The Sun.
Vágólapra másolva!

Augusztus 12-én délután 5 óra körül a 80 éves David James és a családja éppen a barátaikkal töltött ebédről értek haza a malagai La Vinuelában lévő házukhoz, amikor a szomszédjuk felesége éppen sikoltozva szaladt ki a házukból.

A nő segítségért kiabált és azt mondta, hogy a férje meg akarja ölni.

Ekkor a 70-es évei elején járó szomszéd is kilépett a házból, láthatóan részeg volt és be akart ülni az autójába.

David ezért több szomszédjával együtt elállta az utat, hogy a férfi ne tudjon részegen elhajtani, majd a nyugalmazott brit haditengerész úgy döntött, hogy odamegy a férfihoz, hogy beszéljen vele.

Ekkor azonban a szomszéd gázt adott és elütötte a férfit, majd oda-vissza többször áthajtott rajta az autójával.

Ám az ámokfutó férfinak ez sem volt elég, kiszállt a kocsiból és egy rúddal le akarta szúrni Davidet, ezt azonban a jelenlévők megakadályozták. A férfi súlyos sérüléseket szerzett, de túlélte a brutális támadást.

Az őrjöngő férfiról a szomszédok azt nyilatkozták, hogy több mint 10 éve tartja rettegésben a közösséget és nem ez volt az első ennyire brutális eset.

David végül peren kívül megegyezett a szomszédjával, de csak azért nem vitte az ügyet a bíróságra mert a feleségénél rákot diagnosztizáltak és nem akart egy ilyen üggyel foglalkozni.