Ilyet még nem látott: bizarr módon készült a lengyel sztárbíró a BL-döntőre - videó

fbl Horizontal
Polish referee Szymon Marciniak shows a yellow card to Inter Milan's Italian midfielder #23 Nicolo Barella during the UEFA Champions League final football match between Inter Milan and Manchester City at the Ataturk Olympic Stadium in Istanbul, on June 10, 2023. (Photo by Paul ELLIS / AFP)
Vágólapra másolva!
A labdarúgó Bajnokok Ligája döntőjét, a június 10-ei Manchester City-Inter (1-0) találkozót Szymon Marciniak vezette. A lengyel játékvezetőről felkerült az internetre egy kulisszafelvétel, amelyen a meccset megelőzően a tükör előtt gyakorolta, hogyan kell megfelelően felmutatni a sárga lapot.

Futótűzként kezdett el terjedni az interneten az a videó, amelyen az isztambuli BL-döntő játékvezetője, a lengyel Szymon Marciniak készül a stábjával a mérkőzésre.

A 42 éves focibíró a tükör előtt gyakorolta a sárga lap felmutatásának mozdulatát, és kisebb motivációs beszédet tartott a társainak.

"Készen álltok, srácok? Csak élvezzétek! Mindössze ennyi időnk van döntést hozni, legfeljebb 5 másodperc. Gyerünk!" - mondta a kollégáinak Marciniak a meccs előtt.

A Twitteren kommentelők közül sokan nem akartak hinni a szemüknek, hogy a bíró valóban a tükör előtt gyakorolta a sárga lap felmutatását. A lengyel játékvezető a mérkőzésen is megmutatta, hogy nemhiába gyakorolt, összesen öt játékosnak adott sárgát a BL-döntőn - plusz egyet az Inter edzőjének -, de a piros lapot egyszer sem kellett felmutatnia.