Vágólapra másolva!
Az Országos Minifutball-szövetség komoly mérföldkőhöz érkezett, ugyanis országos sportági szövetségként működik tovább a jövőben, ráadásul komoly szponzorációs megállapodást kötött a 2023 óta legális online sportfogadási lehetőséget biztosító Vegas.hu-t üzemeltető LVC Diamond Kft.-vel.

Mérföldkőhöz érkezett az Országos Minifutball-szövetség

Országos Minifutball Szövetség, minifoci, Vegas
Komoly mérföldkőhöz érkezett az Országos Minifutball-szövetség
Fotó: Vaszkó Viktor / Vaszkó Viktor/Országos Minifutball Szövetség 

Sok feladat, megoldandó helyzet jellemezte az Országos Minifutball-szövetség elmúlt időszakát, de megérte ugyanis hosszú évek munkájának köszönhetően hatalmas mérföldkőhöz érkezett az OMFSZ, mivel a Fővárosi Törvényszék döntése értelmében országos sportági szövetségként működik tovább. 

Megvárva a fellebbezési határidőt tehát kijelenthetjük, hogy az Országos Minifutball-szövetség immár hivatalosan is bejegyzett sportszövetség. Egy közel kilencéves munka és hároméves jogi procedúra végére sikerült érni,

 így kizárólagos joggal bonyolíthatja le a sportág legnagyobb hazai versenyeit.

"Megtiszteltetés, hogy ezen a sajtótájékoztatón jelenthettük be, hogy szövetségünk 

9 éves működés után immár országos sportági szövetség lett. Szintén hatalmas előrelépés, hogy stratégiai együttműködést kötöttünk a Vegas.hu-val,

akik így a Masterplast Nyrt. mellett gyémántfokozatú támogatóként segítik munkánkat. Remélem az előttünk álló időszak legalább olyan eredményes lesz, mint a 2023-as esztendő volt" - mondta Pinkóczi Tibor, az Országos Minifutball-szövetség alelnöke. 

Országos Minifutball Szövetség, minifoci, Vegas
Nagy bejelentések voltak a sajtótájékoztatón 
Fotó: Vaszkó Viktor / Vaszkó Viktor/Országos Minifutball Szövetség 

Az alelnök hozzátette, az idei évben 12 akkreditált csapat részvételével rendezik meg a NB I.hu Extraliga nevet viselő országos bajnokságot, amely a válogatott Európai-bajnoki felkészülését is nagyban segíti, a tavaly beindult MK-sorozatot pedig a Vegas.hu szerencsejáték-szervező cég szponzorálásával bonyolítják le.

Komoly támogatói háttér

Szponzorációs megállapodást kötött a 2023 óta legális online sportfogadási lehetőséget biztosító Vegas.hu-t üzemeltető LVC Diamond Kft. az Országos Minifutball-szövetséggel, a magyar kispályás futball hivatalos szakszövetségével.

 A Vegas.hu a nemzetközi szinten is sikeresen szereplő magyar válogatott támogatása mellett a Magyar Kupa névadó szponzora is lesz a jövőben.

Országos Minifutball Szövetség, minifoci, Vegas
Tulik Ágnes, az LVC Diamond marketingigazgatója, és Tibor Dávid, az OMFSZ elnöke
Fotó: Vaszkó Viktor / Vaszkó Viktor/Országos Minifutball Szövetség 

„Mostantól a szövetséggel közös célunk, hogy még több játékost, baráti társaságot pályára csábítsunk. Örülnénk, ha 

azok is kipróbálnák magukat, és tennének egy lépést az aktívabb mindennapok felé, akik eddig csak a lelátóról vagy a tévékészülék előtt szurkoltak, hiszen felelős játékszervezőként fontos számunkra az egészséges életmód támogatása. 

Az Országos Minifutball-szövetség az elmúlt években amellett, hogy folyamatosan a legmagasabb színvonalú tornákat rendezi meg itthon, nemzetközi szinten is sikeres válogatottat épített – erre bizonyíték a tavalyi világbajnoki bronzérem is. A Vegas.hu gratulál a szövetségnek ahhoz, hogy a nemzetközi és az európai szövetség hivatalos hazai képviselete után tagja lett a Sportszervezetek Országos Szövetségének. Hiszünk benne, hogy együtt egy újabb szintre emelhetjük a kispályás labdarúgást Magyarországon” – nyilatkozta Tulik Ágnes, az LVC Diamond Kft. marketingigazgatója.