Így állt először a színpadra az akkor 18 éves Bangó Margit - videó

Bangó Margit
Vágólapra másolva!
A 73 éves Bangó Margit egész fiatalkora óta építi zenei karrierjét, melyben súlyos daganatos betegsége sem gátolja. Az énekesnő a mai napig szívesen áll színpadra, hiszen egész életében énekelt. Most a kezdetekről került nyilvánosságra egy videó, melyen Bangó Margit még csak 18 éves volt.
Vágólapra másolva!

Évek óta küzd betegségével a Kossuth-díjas művész, Bangó Margit, aki nem adja fel a rák elleni küzdelmet. 2020-ban másodjára is legyőzte a betegséget, de az orvosai még nem nyilvánították teljesen gyógyultnak. Bangó Margit azonban már most nagyon szerencsésnek érzi magát és továbbra is a zenére és családjára koncentrál, amiből rengeteg erőt merített a nehéz időszakban.

Az elmúlt napokban egy ritka felvételt hoztak nyilvánosságra, melyen az énekesnő látható, amint 18 éves korában, először áll ki énekelni a nagyközönség elé. A felvétel alatt rengeteg elismerő hozzászólás érkezett a művésznő karrierjét illetően, aki már fiatalon is gyönyörű hangjával varázsolta el a közönséget.

- írta egy kommentelő.

"Libabőr! Nincsenek szavaim a tehetségére. Ha meghallom a hangját, egyből mulatni van kedvem" - fogalmazott egy másik hozzászóló.

"Én csak annyit mondok, hogy a hangja és a szépsége páratlan volt és lesz" - idézi a Ripost a videó alatti hozzászólások egy részét.

@azigazsagcsatornajastb1#basszadbeforyouba#nekedbelegyen#foryoupage#foryourpager#osszatok#neked#bangómargit♬ eredeti hang - Az igazság!❤️