Válása után máris új barátot keres Kollányi Zsuzsi

Zsuzsa
Kollányi Zsuzsi énekesnő
Vágólapra másolva!
Idén márciusban jelentette be Kollányi Zsuzsi, Majka egykori énekesnője, hogy hét év házasság után elválik gyerekei apjától. A házasságból három gyerekük született, egy ikerpár és még egy kisfiú. Úgy tűnik az énekesnő máris túllépett az érzelmi válságon, ugyanis arról beszélt, hogy milyen férfit képzel el maga mellett.
Vágólapra másolva!

A háromgyerekes édesanya korábban elmondta, hogy a válása miatt egy ideig nagyon maga alatt volt, de a depresszív időszakon gyerekei és ismerősei pozitív szavai segítették át. Férjével mindent megtesznek azért, hogy fiaik ne érezzenek semmilyen negatív hatást a szülők válása miatt, mindkettejüknek ez a legfontosabb.

Kollányi a hullámvölgy után eldöntötte, hogy igyekszik jól érezni magát és előre tekinteni, úgy tűnik ez valóban sikerült is neki, ugyanis a TV2 Szerencsekerék című műsorában önfeledten szórakozott és még Kasza Tibivel is sokat viccelődött.

Ennek apropóján elmondta, hogy sármos férfinek tartotta mindig is a műsorvezetőt, de énekesi karrierjére kevésbé emlékszik.

A belső értékek sokkal fontosabbak. Egy férfi legyen intellektuális vagy humoros, de a legjobb, ha mindkettő megvan! És a szemében lássak valami pluszt, ez is nagyon fontos" - magyarázta a Borsnak Kollányi, aki talán máris készen áll egy új kapcsolatra.