Nagyon beteg a Kőgazdag fiatalok sztárja

Dulin Metta, Tv2, Kőgazdag fiatalok
Vágólapra másolva!
Dulin Metta a TV2 Nagy Ő című műsora után felbukkant a Kőgazdag fiatalokban című, vadonatúj realityben is, ahol egy teljesen új oldaláról mutatkozott be. A fiatal szőke nő sosem kertelt, ha véleményét kellett elmondania, most sincs ez másképp, folyton valamilyen botrányt okoz maga körül. Most ágynak esett, elmondása szerint nagyon beteg, amit furcsának tart, ugyanis nem szokott betegeskedni.
Vágólapra másolva!

Dulin Metta rengeteget utazik, szinte alig van otthon, most is épp egy utazásába rondított bele a betegség, de igyekszik nem idegeskedni emiatt, hiszen úgy gondolja, szüksége volt a szervezetének a pihenésre, ezért történt így a dolog.

Csodaszép hegyeket és kristálytiszta tavakat látogattam eddig, de szerintem a testem megérezte, hogy van idő pihenni, így azonnal beteget is jelentett" - kezdte Dulin Metta, aki teljesen egyedül maradt a betegségével, de kiderült, hogy ő ezt egyáltalán nem bánja.

Mindenki hagyjon békén ilyenkor, csak egyedül szeretek lenni és még a telefon sincs a kezemben ilyenkor. Abban hiszek, hogy kialszom magamból a betegséget. Ahmanet, a macskám egy kis hűséges gyógyítóként szokott hozzám bújni és dorombolni" - magyarázta Metta, aki azért annyira nem volt rosszul, hogy ne tegyen epés megjegyzést a Kőgazdag fiatalok másik sztárjára, Csabira.

Az alap konfliktus abból adódott, hogy Kőgazdag Csabi nehezményezte azt, hogy Metta, Filip és Aleksandra csúnyán viselkedtek a barátnőjének rendezett buli alatt. Aleksandra a vita hevében „Wish-es Ogli-nak" nevezte a fiút, majd Metta sem maradt ki a balhéból, és elmondta, hogy egyetért a lánnyal.

Nekem ez nagyon nem szimpatikus, hogyha valaki nem elég karakteres ahhoz, hogy saját magát adja, hanem mást kell leutánoznia" - mondta nevetve a Borsnak Dulin Metta.