Kínos pillanatokra számíthat Marics Peti a Dancing with the Stars döntőjében

DWTS,  Dancing with the Stars, TV2, tánc, sztár, celeb, táncos show-műsor, 4. évad, 5. élő show, 2023.11.11.
Marics Peti és Stana Alexandra
Vágólapra másolva!
Marics Peti kellemetlen pillanatokra számíthat a Dancing with the Stars döntőjében. Nemcsak hogy élete legjobb formáját kell nyújtania, de még az exével is össze fog találkozni, ugyanis Tóth Andi is visszatér majd a TV2 népszerű show-jának színpadára.
Vágólapra másolva!

Szombaton eldől, ki nyeri a Dancing with the Starst, de az este azért is érdekes lesz, mert a botrányos szakítás után a kamerák előtt találkozik újra Marics Peti és Tóth Andi.

A szakítás óta nem találkoztak a kamerák előtt Forrás: Tóth Andi Instagram

A döntőben ugyanis nemcsak az idei, negyedik évad kiesői mutatják meg magukat, de a korábbi évadok győztesei is, így parkettre lép Csobot Adél, Gelencsér Tímea és Tóth Andi is. Hogy a botrányos szakításuk óta milyen a kapcsolatuk, arról nem tudni, jó ideje hallgatnak mindketten, de az biztos, hogy egyikük számára sem lesz könnyű az élő adás.

Marics Peti és Stana Alexandra az idei évad nagy esélyesei Fotó: Polyák Attila - Origo

Marics Peti számára ráadásul nagy a tét, meg is nyerheti Stana Alexandrával az évadot. Az elődöntőbenaz énekes belegabalyodott partnere szoknyájába, amit kétszer is felemlegetett a táncuk után – mire Stohl András el is kezdte ugratni, hogy annyira nem szokott pedig megijedni a női szoknyáktól. Nézze meg, hogy mi történt a színpadon!