Opitz Barbi közeli barátja kikelt magából

VV Greg
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, Opitz Barbi azt állítja, hogy a volt barátja, Serleg Albert halálosan megfenyegette. Az énekesnő  mellett nyilvánosan kiállt jó barátja, VV Greg is, aki az Instagramon fenyegette meg az énekesnő volt párját, majd a lány édesapja is megszólalt. A magyar Ken babaként elhíresült, egykori valóságshow-szereplő teljesen kikelt magából, félti az énekesnő életét.
Vágólapra másolva!

Opitz Barbi majdnem egy éve nem tud nyugodtan élni, folyamatosan botrányok vannak körülötte, melyek jelentős részéért a Serleg Alberttel való kapcsolata okolható. A legújabb hírek szerint Opitz Barbi szakított a fiúval, de elmondása szerint a volt barátja nem hagyja őt békén, sőt, azzal fenyegeti, hogy kitesz róla dolgokat az internetre.

Erre reagált már az énekesnő jó barátja, a VV Gregként ismert Einwiller Gregor, aki akkor is ott volt, amikor Opitz Barbit megverték egy plázában. A fiú egy Instagram-sztoriban fenyegette meg Serleg Albertet, most pedig a Ripostnak is aggódva beszélt.

Hajlandó vagyok a barátságunkat is kockára tenni Barbi védelmében. Én nem félek Alberttől! Komolyan mondom, fogom magam, és bemegyek a rendőrségre. Addig nem nyugszom, amíg távoltartási végzést nem szerzek, hogy Albert soha többé ne mehessen a közelébe! Én nem Opitz Barbi sírjára szeretnék virágot vinni, azt szeretném, hogy életben maradjon.

Ezt teljesen komolyan mondom" – kezdte indulatosan VV Greg.

Forrás: VV Greg/Instagram

"Amellett, hogy minősíthetetlen stílusban beszélt vele, kutyának, patkánynak, mihaszna kis senkinek titulálta, közölte, hogy kiszivárogtatja az erotikus videóikat. Mindent megteszek, hogy véget érjen ez a rémálom. Már a szomszédoknak is elegük van, ez így nem mehet tovább. Félek, tragikus vége lesz, ha nem teszek én magam valamit" – jelentette ki.