Marics Peti, Stana Alexandra, Meggyes Dávid és a titokzatos negyedik: itt az igazság

Dancing with the Stars, 4. évad, döntő, tv2, műsor, tánc
Marics Peti és Stana Alexandra
Vágólapra másolva!
Két évvel ezelőtt kezdődött Meggyes Dávid és Stana Alexandra kapcsolata, elég viharos és kétes körülmények között, ugyanis mind a ketten házasok voltak a megismerkedésük idején, de ez nem állhatott akkor az útjukba. Úgy tűnt, hogy valóban nagyon jól érzik magukat együtt, még nyáron is igazán boldognak tűntek, ezért mindenkit váratlanul ért, amikor kiderült, hogy titokban szakítottak. Ők eddig nem szólaltak meg a részletekről, de egyre több titokra derül fény a kapcsolatukat illetően. Kifelé valószínűleg csak színlelték, hogy mennyire jól vannak, valójában már elég sok probléma lehetett köztük a kapcsolatuk vége felé. Miközben a legtöbben arra gyanakodtak, hogy Stana Alexandra és Marics Peti között lévő kapcsolat mélyült el és vezetett idáig, közben kiderült, hogy Meggyes Dávid sem tétlenkedett, máris vállalta az új kapcsolatát, már egyik fél sem titkolózik tovább.
Vágólapra másolva!

A viharos kezdetek

A kapcsolatuk kezdetben sem volt zökkenőmentes, bár Stana Alexandra akkoriban már szakított Köcse Györggyel, amikor megismerte Meggyes Dávidot, a férfi viszont nagyon valószínű, hogy a táncosnő miatt hagyta el volt feleségét, Horváth Grétát. Az utóbbi válás nem volt szép, Horváth még a férfi ruháit is felgyújtotta, egyáltalán nem maradtak jó viszonyban, hiszen sejthető volt, a férfi megcsalta őt. Azóta Horváth Grétára már rátalált a boldogság új párja oldalán, aki egy civil férfi, így nem is szeretne szerepelni a közösségi médiában. Persze az Ázsia Expressz egykori sztárja nem tudta szó nélkül hagyni a volt férje szakítását, így elmondta róla a véleményét a saját közösségi oldalán.

Horváth Gréta és Meggyes Dávid az Ázsia Expressz második évadában együtt küzdöttek, végül meg is nyerték Forrás: TV2/sajtoszoba.tv

Stana Alexandra és szintén táncos volt férje válása nem fajult el ennyire, sőt, szépen csendben sikerült rendezniük a kapcsolatuk végét. Stana a későbbiekben elárulta, hogy hamar rájöttek férjével, hogy nem egyeznek meg a távlati céljaik, így inkább elengedték egymást. A táncos ekkor szerződött le egy karib-tengeri hajóutakat szervező céggel, volt felesége ide nem akart vele tartani, így végül a Dancing with the Starsból ismert Szőke Zsuzsanna utazott Köcse Györggyel. Ezután egy ideig még rossz szemmel nézték páran Stana és Meggyes kapcsolatát, de hamar lecsillapodtak a kedélyek, amikor Horváth Grétára is rátalált a boldogság egy másik férfi oldalán.

Csupán öt hónap házasság után vált el Stana Alexandra és Köcse György Forrás: Instagram/itsme_st_alex

Már a családalapításon gondolkodtak

A páros eleinte rengeteg időt töltött együtt, folyton mutogatták a boldogságukat a közösségi oldalaikon, de úgy látszik, hogy ez az utóbbi időkben mind hazugság volt. A nyáron még a Párhacban is együtt szerepeltek, ahol még a gyerekvállalás kérdése is felmerült közöttük.

Nem szoktam neki ágyba reggelit vinni, mert ő mindig korábban kel, mint én, de ez egy különleges nap, ezért szerettem volna meglepni valamivel" - mondta a Párharcban Stana Alexandra, akinek a köszöntésre Meggyes elárulta, hogy az egyik születésnapi kívánsága egy közös gyerek, egy kislány volt. A páros egészen a döntőig küzdötte magát a műsorban, végül nem ők nyerték meg a végső küzdelmet, hanem Salander Dorina és Provoda Jodes.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid a Párharcban még jól megvoltak együtt tv2

A finálét követően hamarosan kiderült, hogy Stanáék már szét is költöztek, véget ért a kapcsolatuk. Ekkor a páros ismerősei azt mondták, hogy még próbálják helyrehozni a dolgot, Meggyes Dávid nagyon igyekszik, hogy visszakapja a táncosnőt, aki viszont nem akart békülni a férfival. Ezt bizonyítja az is, hogy Stana Alexandra árulja saját lakását is, amiben együtt élt a férfival, valószínűleg nem akarja, hogy rá emlékeztesse az otthona, így ő visszaköltözött az édesanyjához, sőt, azóta az összes közös képüket törölték a közösségi oldalaikról, csak a Párharcról készült fotókat hagyták meg.

Stana Alexandra és Meggyes Dávid a közös fotóikat is törölték a közösségi oldalaikról Forrás: Stana Alexandra Instagram

Ha érdekli, hogy valójában miért szakított a sztárpár, lapozzon a következő oldalra, a cikk folytatódik!