Stana Alexandra elárulta, mi van közte és Marics Peti között

Stana Alexandra, Marics Peti
Vágólapra másolva!
Régóta találgatják az emberek, vajon több van-e Stana Alexandra és Marics Peti között a barátságnál. A táncosnő nemrég szakított Meggyes Dáviddal, akivel már a családalapításon is gondolkodtak, többen is úgy gondolják, hogy ehhez az énekesnek is köze lehet. Eddig mind a ketten tagadták, hogy vonzódnak egymáshoz, de rengeteg időt töltenek együtt a Dancing with the Stars óta. Most a táncosnő sejtelmesen fogalmazott arról, milyen a viszonyuk.
Vágólapra másolva!

A Dancing with the Stars negyedik évadának második helyezettje lett Marics Peti és Stana Alexandra, akik között hatalmas összhang volt a műsor során, azóta is szinte elválaszthatatlanok lettek. Jelenleg a TV2 visszatérő vetélkedőjében, a Zsákbamacskában dolgoznak együtt. Így továbbra is találgatnak az emberek, hogy mi lehet a táncosnő és a fiatal énekes között, most Stana sejtelmes választ adott a kérdésre.

"Egyszerűen a tánc – akarva-akaratlanul – teremt egy közelséget két ember között, és ez külső szemmel könnyen összetéveszthető a szerelemmel.

Petivel egy nagyon szoros barátság szövődött közöttünk. Örökre összekötnek minket a közös élmények, és ahogy együtt sírtunk, együtt nevettünk, az nagyon erős köteléket teremtett" - magyarázta Stana Alexandra, aki elárulta, hogy szakítását követően nem áll készen az új szerelemre és a családalapításra sem, úgy érzi, hogy a karrierjére kell most koncentrálnia.

A tánc mellett nem titkolt vágyam a műsorvezetés is. Az, hogy a magánéletem hogy alakul, a jövő titka. Soha nem állt tőlem távol, hogy egyszer anyuka legyek, szeretnék majd kisbabát, családot, de jelen pillanatban mindez távolinak tűnik" - idézi a Blikk Stana Alexandra szavait.

Marics Peti és Stana Alexandra között nagyon szoros kapcsolat alakult ki a TV2 táncos show-jában Fotó: Csudai Sándor - Origo