Bosszúpornó miatt börtönben volt, szüleinél él, fillérekből tengődik a Big Brother lecsúszott győztese

Stephen Bear
Stephen Bear
Fotó: Instagram
Vágólapra másolva!
Olcsó fagyasztott pizzákon él, a segélyt várja.
Vágólapra másolva!

Mint írtuk, 21 hónap börtönt kapott a Celebrity Big Brother, az Exek az édenben és más realityk sztárja, Stephen Bear, miután az OnlyFans-oldalára kirakott olyan szexvideókat, amelyek a volt barátnőjével készültek – a nő azonban nem egyezett bele abba, hogy ezek kikerüljenek. A Beart feljelentő volt barátnőt egyébként szintén ismerheti a (brit) közönség, hisz Georgia Harrisonról, a Love Island egyik szereplőjéről van szó. (Évek óta egyre terjedő jelenség a bosszúpornó, vagyis amikor valakiről ártó szándékkal, a beleegyezése nélkül intim képeket és felvételeket tesznek közzé az interneten.)

Stephen Bear az Exek az édenben című műsorban Forrás: MTV

A Mirror szerint a férfi 22 ezer fontot keresett a videókkal, szabadult, de nem dolgozik, szüleinél lakik Londonban. A napokban látták, amint 3-4 angol fontba kerülő fagyasztott pizzát vásárolt, kerékpárral érkezett az Aldiba. A lap szerint annyia elszegényedett, hogy csak heti 10 fontot tud törleszteni. 

Jó pár éve, az MTV egyik valóságshow-jában               Fotó: MTV

A 2016 Celebrity Big Brother győztese ennek ellenére optimista: "Feltámadok, újra ragyogni fogok. Ne aggódjatok! Nem tétlenkedtem a börtönben. Nagy terveim vannak az idén, nagy terveim! Szóval ti most dőljetek hátra és élvezzétek!" - mondta.