G.w.M megszólalt Kulcsár Edina terhességéről

G.w.M
Vágólapra másolva!
Kucsár Edina és G.w.M tegnap jelentették be, hogy hamarosan érkezik második közös gyerekük, egy kisfiú. A párt emiatt sok támadás érte, amire videóban reagált a rapper.
Vágólapra másolva!

Elsőként számoltunk be arról, hogy hamarosan érkezik Kulcsár Edina és G.w.M második közös gyereke, ugyanis az egykori szépségkirálynő ismét terhes.

Kulcsár Edina és férje, Varga Márk, azaz G.w.M tavaly év végén indították el saját valóságshow-jukat egy privát csatornán. A reality második évadának záró epizódja viszont izgalmasra sikeredett, ugyanis G.w.M egy sokatmondó kérdést tett fel szerelmének, ami pontot tehet a találgatások végére. Néhány családi jelenet, - mint például Amara etetése vagy az autóban lévő beszélgetés - után a zenész felcsigázta a kedélyeket.

„Oké Edina, megcsináltad a tesztet?” - kérdezte sejtelmesen.

A kérdésre nemrég választ is kapott a közönség, ugyanis kiderült, hogy Kulcsár Edina kisfiút vár, aki már három hónapos.

G.w.M tegnap az Instagram-oldalán üzent születendő gyermekének, nemrég pedig az őket ért támadásokra, negatív hozzászólásokra is reagált.

"Igen, jön a második kisfiam. Ez volt az álmom, hogy két fiam legyen. Ezzel egyidőben megérkeztek a nagyon okos, megmondó emberek is, akik egy gyermekáldásról is tudnak negatív véleményt alkotni. Ezeket az embereket nagyon sajnálom, mert ez pontosan tükörkép arra, hogy milyen szinten tart az életük, az érzelmi intelligenciájuk. Amikor kijöttek ezek a hírek, hogy én pszichiátrián vagyok, meg megvertem Edinát, egyébként is nagyon boldogok vagyunk, de nyilván akkor kimondottan boldogok voltunk. Szóval ennyire lehet adni ezekre a kamu, álszent hírekre. Akik ilyen helyzetben is tudnak negatívan vélekedni, azok nézzenek magukba. Az irigyeknek csók és ölelés" - fejtette ki a 24 óráig elérhető Instagram-történetében, melyet korlátozott ideig itt tud megtekinteni.