Minden részletet elmondott váratlan szakításáról a TV2 sztárja - videó

Hadas Alfréd
Vágólapra másolva!
Nemrég derült ki, hogy a TV2 sztárja közel másfél év után váratlanul szakított szerelmével, melynek részleteiről most először mesélt.
Vágólapra másolva!

Mint ismert, Hadas Alfrédra tavaly újra rátalált a szerelem, miután véget ért a kapcsolata Mardollal. A fiatal előadó egy tévéműsorban mutatta be az új barátnőjét.

A Farm VIP játékosa korábban elmesélte, hogy az egyik klipforgatásán ismerkedtek meg Lilivel, de már hónapokkal előtte is beszélgettek. A forgatás után viszont már tudták, nem az volt az utolsó találkozásuk. Habár a két fiatal szereti egymást, kezdetben nem volt zökkenőmentes a kapcsolatuk, ugyanis egyéb elfoglaltságok miatt alig tudtak találkozni.

Nemrég viszont a rapper és kedvese új szintre emelték a kapcsolatukat, és összeköltöztek. Nem látták értelmét, hogy Budapesten két albérletben éljenek, ezért kézenfekvő volt a döntés.

Azonban most újabb drámai fordulat következett be a rapper életében, amiről saját maga számolt be.

"Lilivel az elmúlt másfél évben voltunk együtt, ami nem kevés idő. Nagyon jól megvoltunk, mindig számíthattunk a másikra, de most úgy alakult, hogy az útjaink külön váltak" - mondta. 

A fiatal zenész nemrég a TV2 Mokka műsorában mesélt arról, hogy miért döntöttek ilyen váratlanul Lilivel a szakítás mellett.

"Valahogy nem találtuk meg egymás mellett azt a számítást, amit kerestünk. Ő is nagyon fiatal, én is az vagyok, valahogy egy túl nagy komolyságú dologba kezdtünk bele. Mi sem gondoltuk, hogy ez így fog alakulni. Sok minden probléma volt. Elkerültük egymás, és ez így hosszabb távon érzelmileg nagyon kijött. A hibák egymásra halmozódtak, a végére pedig nem nagyon éreztük ezt a dolgot" - részletezte a rapper, aki az érzelmeire hallgatott.

"Az érzelmek nem hazudnak soha. Ha az ember azt érzi, hogy most mennie kell, vagy most csak a munkára kell fókuszálni, dolgoznia kell, akkor azért nem olyan könnyű egy kapcsolat" - hangsúlyozta.

Hozzátette: hogy a szakítást úgy tudja a legjobban feldolgozni, ha kiírja magából. Egy darabig pedig biztosan nem akar majd kapcsolatot, a karrierjére szeretne koncentrálni.