Egy férfi arcon lőtte és savval öntötte le a párja szeretőjét

Michael Hillier, erőszak,
Vágólapra másolva!
Egy kegyetlen gyilkossági ügynek a végére került pont a napokban, amikor egy párost elítélt az angol bíróság azért, mert közösen megöltek egy férfit. A nő az állította, hogy a férfi korábban megerőszakolta őt, a párja ezért arcon lőtte és savval öntötte le – írja a DailyStar.
Vágólapra másolva!

Rachel Fulston és a kétgyerekes apa, Liam Smith 2019-ben ismerekedtek meg egy társkereső oldalon, majd volt egy egyéjszakás kalandjuk. Rachel pár évvel később megismerkedett egy férfival, Michael Hillierrel, akinek a nő azt mondta, hogy Liam megerőszakolta őt. Michael ezután a férfi megszállottja lett, minden információt felkutatott róla, majd végül 2022 novemberében

több mint 10 órát várakozott a háza előtt és amikor Liam kilépett az ajtaján ő arcon lőtte, majd savval öntötte le.

Rachel kezdetben azt állította, hogy akkor szerzett tudomást a gyilkosságról, amikor Michael másnap reggel hazament és elmesélte neki, hogy mit tett, azonban a férfi a vallomásában már egészen mást állított.

Rachel Fulstow Forrás: Greater Manchester Police

Michael elmondása szerint együtt tervelték ki a gyilkosságot a nővel, aki bosszút akart állni Liamen, azért, amit a férfi vele tett.

Azt, hogy mi történt pontosan azon a végzetes estén, a bíróság sem tudta megállapítani, azonban a nőt és a férfit is bűnösnek találták augusztus 23-án és mindkettőjüket életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték.

Michael Hillier Forrás: Greater Manchester Police

Az áldozat családja éljenzett az ítélet kimondásakor, elmondásuk szerint Liam nem erőszakolta meg a nőt, és minden, amit a páros mondott a férfiről aljas hazugság.