Egyszeri színdarab készült Ördög Nóráról

Vágólapra másolva!
Ördög Nóra az Életjáték című produkcióban volt vendég, ahol színházi eszközökkel adták vissza élete főbb eseményeit. A darab hamarosan képernyőn lesz.
Vágólapra másolva!

A több tévéműsorból ismert Lévai Balázs (Bestseller, Dob + basszus, A Nagy Könyv) viszi a New Orleans Music Clubban az Életjáték című produkciót, melyben minden alkalommal egy-egy ismert emberrel beszélget, az interjú során előjövő sztorikra pedig a jelenlévő színészek improvizálnak.

Forrás: Nánási Pál / RTL Klub

Március 10-én a legutóbb a Csillag születik-ben látott műsorvezető, Ördög Nóra volt a vendég, így az ő életének eseményeit jelenítették meg olyan színészek, mint Gubás Gabi, Fullajtár Andrea, Nagy Zsolt vagy Elek Ferenc. A produkció vendége volt aznap Somló Tamás is, a következő alkalmakkor pedig a Kistehén Zenekar vezetője, Kollár-Klemencz László, illetve Háy János író élete szolgál alapanyagként.

Lévai Balázs az RTL Klub Reggeli-jében elmondta, a színházi előadásokból hamarosan tévéműsor is indul, Déja vu címmel - Ördög Nóra és Somló Tamás szereplése volt az első, amit felvettek a készülő sorozathoz.