Kiderült: 21 napig feküdt az intenzív osztályon Korda György

Csináljuk a Fesztivált, sajtótájékoztató, MTVA, 2022.10.07, Budapest, sztárok, celebek Korda György, Balázs Klári
Csináljuk a Fesztivált sajtótájékoztató az MTVA-ban 2022 október 7-én
Vágólapra másolva!
Balázs Klári férje 85. születésnapja alkalmából írt egy levelet, amiben úgy fogalmazott, együtt hegyeket mozgatnak meg, de arról is beszélt, hogyan ismerkedtek meg és hogyan vészelték át életük legnehezebb időszakát.
Vágólapra másolva!

Korda György január 4-én lett 85 éves, felesége erre az alkalomra írt neki egy szerelmes levelet.

"Annyiszor beszélgettünk már arról, még mennyi mindent szeretnénk együtt megélni, de azt, hogy ilyen szép lesz a közös életünk, valójában el se mertük képzelni. És most nem arra gondolok, hogy a mi életünkben sosem voltak megoldandó gondok vagy egészségügyi problémák.

Erre gondolsz akkor is, amikor olyan gyakran mondogatod, ha bosszankodom valamin, hogy a jóban könnyű a másik mellett kitartani, de mi bebizonyítottuk már sokszor egymásnak, hogy a bajban is maradunk" – kezdte Balázs Klári.

"Tudod, Gyuri, olyan mázlista vagy! Igaz, hogy nagyon vigyázok is rád, de most nem egészen erre gondolok, hanem arra, hogy biológiailag még el sem jutottál az évszámig, amit most ünnepelünk. Másban 30-40 évesen nincs ennyi spiritusz, mint benned! És még mindig tele vagy feladatokkal, tervekkel. Maradj is meg ilyennek" – folytatta az énekesnő, aki imád együtt dolgozni férjével.

Fotó: Szabó Gábor - Origo

Jó időben, jó korban és jó helyen találkoztunk, de ott, a Magyar Rádió táncdalfesztiválján, a Made in Hungaryn 1978-ban még nem gondoltuk, hogy ha akarjuk, ha nem, akkor sem tudjuk egymást elkerülni. Karmikus találkozás volt, kétségtelen, de 1980-ig elhúztuk. Akkor már, igaz, hagytam, hogy udvaroljál, de az első randevún még félve kérdeztem meg, hogy tartozol-e valakihez. Sosem felejtem el, ahogy a szemembe nézve válaszoltad, nem, senkihez, és én hittem neked. Pedig akkor még nem is ismertem olyan jól a szép lelkedet! Biztos vagyok benne, hogy a mi történetünket így írták meg az égiek ott, fent: tökéletesnek! Nagyon szeretlek! Boldog születésnapot kívánok, Szerelmem! A te Klárikád" – olvasható a BEST Magazinban.